Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Sitarczuk nowak87 (801 niezalogowanych)
862 Posty

(maciejko)
Maniak
to chyba pora na szukanie nowej pracy. A pytałes sie w statens vegvesen ?

www.vegvesen.no/en/The+NPRA/Contact+us/C.../contact-information

może oni coś mądrego napiszą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
turysta1980 napisał:
o polsce to wiem o braku dokumentow ale pracuje w transporcie miedzynarodowym i na busach jezdze po europie i juz wtedy musze prawko miec przy sobie a teraz jestem na urlopie bezplatnym takze czekam na prawko a wtornika nie wyrobia

to ty kurwa ludzi wozisz ....????? kto Ci prawko dal skoro przepisow nie znasz ? moim zdaniem unia europejska nie ma nic do tego jesli cii zabrano prawko w onorwegii to takie prawo tu obowiazuje.

cos tu krecisz, wydaje mi sie ze jestes tu turysta jak wielu..... gdzie poniesie kolejny dzien tam zamieszkam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
turysta1980 napisał:
tak im powiedzialem i dlatego nie wyrobia a 2 sprawa ze prawko musialem zmienic bo mam inny adres na dowodzie a inny na prawku i nie chca mi wydac i jak odesla norwedzy to musze nowe wyrobic z adresem tymczasowym takze wpakowalem sie w niezle klopoty
ale najwazniejsze ze norwedzy nie powiedza mi kiedy odesla mi prawo jazdy

sprobuj na ukrainie wyrobic, o ile nie bedziesz jezdzil w Norwegii z tym prawkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok